Blog

prieteni?

Poate nu sunt experta,dar am experienta cu diferite grupuri si anturaje de prieteni. Persoanele pe care le consideram prieteni si in care ne punem increderea ne pot afecta viata si stilul de viata. Mereu am crezut ca intalnim persoane pentru a ne invata lectii de viata,caci nimeni nu pare sa ramana pentru totdeauna. Si astaContinue reading “prieteni?”

cum sa fii un prieten bun? sustine ti prietenii mereu cand sunt fericiti si ai grija de ei cand sunt tristi.

mama imi intise dosul palmei unde se afla un cub de zahar buzele mele il primesc iar cand inghit imi dau seama ca era sare.          -parinti toxici

daily quotes

“Fiecare zi reprezinta un nou inceput, o noua mica viata. Multi s-au luptat pentru a trai pana in acest moment, pana in aceasta zi. Aceasta zi ne da ocazii pentru a invata ceva nou: exista lucruri care ni se vor intampla doar o data in viata, si depinde de noi daca vom profita de acesteaContinue reading “daily quotes”

societatea 2020

Beauty standards Dupa cele mai recente recenzii, pentru a fi recunoscut sau integrat in grupuri, trebuie sa satisfacem standardele societatii. Poarta asta, dar nu te imbraca provocativ. Tinuta aia e plictisitoare, nu se va uita nimeni la tine. Ai prea multe cosuri, incearca niste machiaj. Te machiezi prea mult, pari falsa. Nu. Este 2020. TrebuieContinue reading “societatea 2020”

societatea 2020

1.Abuzul emotional si Parintii-Ucigasii viselor copiilor lor Intr-adevar,parintii ne sting cele mai multe vise.Putem dori sa devenim ceva in viata,sau sa facem un anumit lucru,insa fara preanumita permisiune pe care ne-o dau parintii nu putem ajunge la realizarea acestora. Familiile noastre nu vor intelege prea curand ca lumea s-a schimbat si nu mai e cumContinue reading “societatea 2020”

daily advice

Cum ar trebui sa arate o familie? Sau cum ar trebui sa mearga lucrurile intr-o familie ideala? Pai, nu toate familiile sunt la fel si nu toate sunt perfecte, ceea ce este normal. Parintii trebuie sa-si iubeasca copilul si sa-i ofere sprijin emotional/financiar (unde este posibil si unde se poate), dar cel mai important esteContinue reading “daily advice”

daily advice

Viata este ca o carte bogata in pagini si cultura. Spre urmare, vom da de capitole greu de parcurs/dificile si capitole pe care am dori sa le citim la nesfarsit, insa nu ne putem axa pe un singur capitol, trebuie sa trecem peste si sa finalizam cartea.

daily advice

The people that come into your life are life lessons.Souls don’t meet each other by accident.

introducing myself

well there isn’t much to say i’m just really into writing and psychology:) I mostly created this blog to share my thoughts and give advice to people who need it. No one should go through what they go through alone and we should always support each other ❤


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

<span>%d</span> bloggers like this: